Facultatea de Administratie si Afaceri - Universitatea Bucuresti

EN

ISSN (e) 2458-102X
ISSN–L 1842-9327

Adresa

B-dul Regina Elisabeta nr. 4 - 12, sector 1, Bucuresti

Telefoane

021 310 49 20

Email

annals_eas@faa.ro

Indexata in : ProQuest | EBSCO-CEEAS | INDEX COPERNICUS | Ulrich's Periodicals Directory | Knowledge Base Social Sciences Eastern Europe | RePEc

Inclusa in : Genamics JournalSeek, New Jour (Georgetown Library)

Call for papers | Stiinte Economice si Administrative

Annals EAS

CALL FOR PAPERS EAS - AUB

DATA LIMITA DE TRIMITERE A LUCRARILOR: 1 Martie, 2012

Analele Universtiatii din Bucuresti

Seria de Stiinte Economice si Administrative

ISSN: 1842-9327

Publicatie: anuala

Data de aparitie a urmatorului volum: Octombrie 2011

Editor sef :

Dr. Elena Druica

Email: druica_e@faa.ro

Autorii potentiali sunt invitati sa trimita lucrari pentru posibila publicare in AUB_EAS . Principalul obiectiv al acestui jurnal are in vedere discutatea elementelor de ordin teoretic si practic cu care se confunta stiintele Economice si cele Administrative din zilele noastre. Ca jurnal academic, incurajam lucrarile care urmaresc sa imbunatateasca intelegerea conceptuala a elementelor legate de domeniile de interes, sau care inteleg a propuna politici sau instrumente apte sa conduca la imbunatatiri in aceste domenii. Atat abordarile cantitative cat si cele calitative sunt binevenite.

Lucrarile propose spre publicare trebuie sa fie foarte bine fundamentate din punct de vedere teoretic si trebuie de asemenea sa explice cu claritate prin ce anume au relevanta in domeniul de interes pe care l-au abordat. Toate articolele trimise catre redactie vor fi inaintate catre cel putin doi membri ai colegiului editorial pentru evaluare stiintifica. Decizia finala cu privire la acceptare/revizuire/respingere se va baza pe rapoartele recenzorilor.

Autorilor potentiali li se recomanda sa aiba in vedere faptul ca doar lucrarile originale si nepublicate anterior vor fi luate in calcul pentru publicare. Cei interesati pot consulta Ghidul autorilor, http://annalseas.faa.ro/en/journals/Economic/Instructiuni-de-editare-EN~1.html inainte sa trimita lucrarea pentru a fi evaluata.

Periodicul „Analele Universitatii din Bucuresti, seria de Stiinte Economice si Administrative” este o publicatie oficiala a Facultatii de Administratie si Afaceri din universitatea din Bucuresti, in colaborare cu Editura Universitatii din Bucuresti.

Topici recomandate:

Topicile care sunt sugerate ca fiind domenii de interes pot fi gasite prin consultarea urmatoarei pagini:

http://annalseas.faa.ro/ro/jurnale/Economie/Teme-relevante~9.html 

Toate lucrarile care se doresc a fi expediate la redactie trebuie directionate, electronic, catre Editorul sef Dr. Elena Druica la druica_e@faa.ro sau catre Secretarul Editorial cu Continutul Editorial, Rodica Ianole, la submissions@faa.ro sau la ianole.rodica@gmail.com , nu mai tarziu decat 1 Martie 2010. Lucrarile carevor sosi dupa aceasta data mai pot sa fie evaluate doar pentru volumul care apare in 2011.